Hoofdinhoud

Heb je vragen?

Op deze pagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via: info@walkwartier.nl.

collage afbeelding

Nee hoor, dit is niet nodig. De verwijdering van asbest gebeurt met grote zorg.

De sloopwerkzaamheden starten op 1 april 2021 en duren ongeveer tot 30 september. Waarschijnlijk kan de bouw daarna meteen starten. De oplevering van het Walkwartier staat gepland in het vierde kwartaal van 2023. 

Het Walkwartier wordt gebouwd op een plek met een hoge archeologische verwachtingswaarde. Als de fundering van de huidige gebouwen is verwijderd, maken archeologen proefsleuven over het hele gebied. Vinden ze iets van waarde? Dan ontgraven ze het terrein verder voor nader onderzoek. 

Via deze link volg je live de sloop- en bouwwerkzaamheden. Daarnaast wordt er regelmatig een update geplaatst onder nieuws waarin we je meenemen met de actuele werkzaamheden onder de naam een 'rondje bouw'.

Alleen tijdens de sloop blijft een groot deel van het parkeerterrein beschikbaar. Dat zal tot begin oktober 2021 zijn. Zodra de bouw start, worden de parkeerplaatsen onderdeel van de bouwplaats. 

Nee, dit plein wordt ingericht als een nieuwe verblijfsruimte. Met veel groen. Wel worden er langs de Carmelietenstraat parkeerplaatsen gemaakt voor kort parkeren. 

Heb je belangstelling in een huur- of koopappartement? Of wil je eerst meer weten? Dan kun je terecht bij Heidi Oosterveen. Zij werkt bij Van Der Krabben Makelaardij.

Om niets te missen, kun je je aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief. Voor specifieke vragen kun je altijd even bellen naar 140412 of een mail sturen naar info@walkwartier.nl