Hoofdinhoud

Bouwlogistiek

Communicatie

Waar hard gewerkt wordt, ontstaat hinder. Daarover wordt zo helder mogelijk gecommuniceerd, zodat je in elk geval niet voor verrassingen komt te staan. Loop je toch nog ergens tegenaan, heb je tips of wil je iets melden? Laat het weten via dit formulier.

Brievenbus

Ook vind je een brievenbus in de bouwafrastering aan het Walplein. Coördinator omgevingsveiligheid Bas Timmers leegt deze wekelijks en zorgt ervoor dat jouw brief op de juiste plek terecht komt.


Rondje op de bouw

Verder maakt Bas - te herkennen aan zijn gele jas - elke week een rondje op de bouw. Dat doet hij samen met het uivoerende sloop- of bouwbedrijf. Ben je benieuwd wanneer de eerstvolgende keer is? Trek even aan de spreekwoordelijke bel. 

AVG: camerabewaking, een webcam en inkijk

Voor de veiligheid van bouwlieden en de omgeving wordt gebruik gemaakt van camerabewaking. Ook is er in de toren van de Grote Kerk een webcam geïnstalleerd, waardoor geïnteresseerden de sloop en de bouw live kunnen volgen. Ben je aan het werk of kom je in de buurt van de bouwplaats? Dan kun je dus gefilmd worden.
 
Voor bouwlieden is het verder goed om te weten dat er kijkgaten in de bouwafrastering zijn. Omwonenden moeten er rekening mee houden dat bouwlieden vanuit de – nog te bouwen – woontoren onbedoeld naar binnen kunnen kijken. Andersom wordt op sommige punten het uitzicht geblokkeerd.

Plaatsing van de camera op de grote kerk in Oss om de bouw van het Walkwartier vast te kunnen leggen