Hoofdinhoud
Terug Inrichting van een van de appartementen

Beleef de omgeving, woonruimtes en hoogtes

mei 2021
In gesprek met
van Wanrooij
Ontwikkelaar van de appartementen

Van Wanrooij heeft het project Walkwartier volledig gedigitaliseerd. Hierdoor kun je het project geheel in 3D ervaren. Dus zelfs voordat de bouw is gestart, kun je al rondom het project navigeren en zelfs jouw appartement bezoeken. 

Je kunt de 3D views op je smartphone, tablet, laptop en pc bekijken. Heb je een VR-bril van bijvoorbeeld Samsung of een Google-cardboard? Dan kun je letterlijk al in je toekomstige woonkamer staan. Geniet van de indeling, kijk rond en bewonder het uitzicht.

 

Klik hier om door het project te kunnen navigeren. Op meerdere markante locaties rondom het project kun je 360 graden rondkijken, inzoomen en uitzoomen en het project ervaren alsof het er al staat.

 

Sta voor de hoofdentree van de appartementen aan de Carmelietenstraat en kijk dan eens omhoog. Een prachtige woontoren grenst aan je voeten. Als je vervolgens de hoofdentree binnenstapt dan zie je tegenover de toekomstige bringme-postkasten een virtueel wandpaneel. Klik op een appartement of type van jouw voorkeur en je wordt er direct naartoe geleid. Daar vind je ook meer informatie over het appartement.

 

We helpen je hiermee graag met de juiste keuze voor een appartement.

 

Bron: van Wanrooij 

Voorbeeld hoe de VR omgeving eruitziet