Hoofdinhoud

Bouwlogistiek

Instructiekaarten

Voor het Walkwartier is een uitgebreid BLVC-plan geschreven. BLVC staat voor Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie. Dit zijn vier aspecten waar veel aandacht aan wordt besteed, zodat de omgeving zo min mogelijk hinder ervaart.

Dit plan leidt tot een BLVC-kader, waarin allerlei afspraken en maatregelen staan beschreven. Via deze link kun je de laatste versie van het kader bekijken (laatste update: 16-11-2022, versie 15).

 

Addendums

 

Voor bouwers, logistiek én de omgeving

Ook instructiekaarten horen erbij; hieronder vind je een overzicht daarvan. Deze instructiekaarten zijn niet alleen van belang voor aannemers, onderaannemers en leveranciers, maar ook voor de omgeving van het Walkwartier. Zo wordt er een speciale fietsroute voor TBL-leerlingen aangelegd en worden minder validen via een omleiding welkom geheten in de stad.

 

Meer over BLVC

In onderstaande video wordt het BLVC-principe in iets meer dan een minuut uitgelegd. Op blvc.nl vind je alle informatie.

Sta marketingcookies toe om deze video te bekijken en ververs daarna de webpagina. Klik hier om uw cookietoestemming te wijzigen.

Fietsroute Scholieren

De fietsroute voor alle scholieren van het TBL.