Hoofdinhoud
Terug

Magnifieke mogelijkheid: adverteren op de omheining

april 2022

Jouw advertentie jarenlang loeigroot op de omheining van het Walkwartier? Zonder reclamebelasting en tegen inkoopprijs? Je zou zeggen dat dit te mooi is om waar te zijn. Maar dat is het niet! 

In de Walstraat en de Molenstaat komen een aantal nieuwe panelen beschikbaar voor bedrijven. Hierop kan jouw advertentie zeker twee jaar te zien zijn tegen deze voorwaarden. Er is slechts één kleine maar: om de eenheid in vormgeving op de omheining te behouden, komt je uiting in een ‘Walkwartier-frame’. Zes vragen, zes antwoorden.

Perimeter close-up.
Perimeter van een afstandje met wandelend stel er voor.
Links de perimeter en rechts een terras dat uitkijkt op de perimeter met mensen die er tussendoor wandelen.

Wat zijn de kosten hiervan?

Je betaalt:
 
-        € 1.172,50 voor één paneel
-        € 1.961,36 voor twee panelen
-        € 2.531,55 voor drie panelen
 
Deze prijzen zijn exclusief btw en inclusief het produceren en plaatsen door digitale drukker Compleetprint. Ook zijn de kosten voor marketingcommunicatiebureau Circa Twee inbegrepen. De uiting die jij aanlevert, plaatsen zij in het format en verwerken ze tot een drukbestand.

Hoe kunnen de kosten zo laag zijn?

De gemeente stelt de constructie van de bouwafrastering belangeloos beschikbaar. Je betaalt alleen voor de productie- en plaatsingskosten.

Kan ik een plekje uitkiezen?

Jazeker! De keuze voor de locatie is in overleg. Hierbij geldt wel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als je bijvoorbeeld tegenover je winkelpand wil adverteren, moet je er dus snel bij zijn.

Wat als mijn advertentie met graffiti besmeurd wordt?

Dit is op eigen risico en op eigen verantwoordelijkheid. Het paneel wordt wel voorzien van een anti-graffitifolie, waardoor de verf zich niet kan hechten en de advertentie makkelijk schoon te maken is.

Verdwijnen de oude foto’s, kijkgaten en de brievenbus?

Nee hoor, de mix blijft bestaan. Overigens zijn ook deze panelen te adopteren. Wil je een oude foto van je pand op de afrastering tegenover? Dan kan dat.

Hoe benut ik deze magnifieke mogelijkheid? 

Om zo’n fraaie plek te bemachtigen, kun je contact opnemen met Mark Simons van Compleetprint.

Hij is te bereiken via 0412 – 64 26 94 of mark@compleetprint.nl. Met Mark bespreek kun je de mogelijkheden bespreken. Achter de schermen toetst hij de ideeën bij Circa Twee (voor de eenheid) en de coördinator omgevingsveiligheid (vanwege de constructie).

Specificaties over adverteren op de perimeter.

Gerelateerd nieuws