Hoofdinhoud
Terug

Wegafsluitingen door graafwerkzaamheden: waar en wanneer precies?

oktober 2021

Op enkele dagen in oktober en november zorgt de aanleg van kabels en leidingen voor verkeershinder rondom het Walkwartier. Er worden dan gleuven gegraven, waardoor wegen en voetpaden tijdelijk zijn afgesloten.

Hieronder lees je waar en wanneer precies. Goed om te weten: we doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

 

Carmelietenstraat

De Carmelietenstraat is op maandag 25 oktober van 20.00 tot 24.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Er staan dan wegafzettingen op de kruising met de Molenstraat (bij restaurant Delphi) en op de Walstraat, ter hoogte van Wil'm Platenzaak.


Walstraat 

Op maandag 25 oktober van 20.00 tot 24.00 is er dus ook verkeershinder in de Walstraat. Daarnaast wordt er hier, ter hoogte van de Xenos, op dinsdag 26 oktober van 7.30 tot 20.00 uur gegraven. Op maandag 8 november is de Walstraat van 7.00 tot 11.00 uur afgesloten tussen de Galerij en boekhandel Derijks. 


De Schakel

Op maandag 15 november van 7.30 tot 16.30 uur is De Schakel afgesloten aan de kant van de Walstraat. De winkels in De Schakel zijn dan bereikbaar vanuit de ingang aan de Heuvel. 


De Galerij

Op dinsdag 16 november van 7.30 tot 16.30 uur is De Galerij afgesloten aan de kant van de Walstraat. De winkels in De Gallerij zijn dan bereikbaar vanuit de ingang aan de Heuvel. 


Het complete draaiboek

Ben je benieuwd naar alle informatie of wil je overzichtelijke plattegronden zien? Klik dan hier voor het complete draaiboek voor de graafwerkzaamheden.

Gerelateerd nieuws