Hoofdinhoud
Terug

Carmelietenstraat afgesloten op 4 augustus

juli 2022

Op donderdag 4 augustus is de Carmelietenstraat van 7.00 tot 16.00 uur afgesloten vanwege noodzakelijke elektra-werkzaamheden. Dit moment is met zorg uitgekozen: tijdens de vakantieperiode, omdat het dan wat rustiger is.

De alternatieve éénrichtingswegen tot 11.00 uur tijdens de hinder

Een overzicht van de hinder:

 

Bereikbaarheid winkels en woningen

Vanwege de wegafsluiting en het eenrichtingsverkeer zijn winkels en woningen op deze adressen lastig of niet bereikbaar:

 

  • Burgwal 1 t/m 86
  • Walstraat 3 t/m 64
  • Eikenboomgaard 1 t/m 21
  • Carmelietenstraat 8 t/m 22 

Let op! Bevoorradingsverkeer wordt aanbevolen om via de Kruisstraat te rijden of op een ander moment te bevoorraden. Ook een optie: bevoorraden met een palletwagen of kooiaap vanuit de Eikenboomgaard, De Heuvel of de Walstraat.

 

Parkeren

Je kunt jouw auto op 4 augustus het beste parkeren in de Goudmijnstraat of op de Eikenboomgaard. Staat je auto er de 4e al en wil je vertrekken? Dan kan dat probleemloos.

 

Doorgaand verkeer

Er zijn de nodige borden aangebracht om doorgaand verkeer om te leiden. Ook zet de aannemer verkeersregelaars in. Zelf kun je er alvast rekening mee houden door vanuit de Molenstraat de Oostwal of de Raadhuislaan aan te houden. 

 

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Gerelateerd nieuws