Hoofdinhoud
Terug

Feestje markeert de start van de bouw

juni 2022

De bouwplaats is al een paar weken in handen van Bouwbedrijf Berghege, maar het ontbrak nog aan slingers en een toast. Tot dinsdag 21 juni. Toen markeerde Van Wanrooij Projectontwikkeling de start van de bouw met een feestje voor toekomstige bewoners en verschillende betrokkenen.

De eer om het symbolische startsein te geven, was aan wethouders Dolf Warris en Frank den Brok. De één drukte op een knop om één van de laatste paalboringen uit te voeren, de ander op een tweede knop om een confettikanon te laten knallen. De bouw van het Walkwartier is nu echt begonnen!

Dolf en Frank highfiven
Dolf en Frank bij de knop
Confettikanon bij de boorpaal

Mini-maquettes


Na dit officiële moment vervolgden de genodigden hun weg naar Restaurant Cordial voor een borrel. Daar stelde ceremoniemeester Alphons op een ludieke manier vragen aan ontwikkelaar Clemie van Wanrooij, bouwer Tom Bongers en wethouder Den Brok.
 
Speciaal was het dankwoord van architect Liesbeth van der Pol (Dok architecten). Zij gaf verschillende mensen die al jaren bij het project betrokken zijn een mini-maquette van het ontwerp van het Walkwartier.

Liesbeth van der pol overhandigt mini-maquettes
de mini-maquette van het walkwartier

Aangenaam kennismaken

Voor toekomstige bewoners was de feestelijke bijeenkomst een mooi moment om hun nieuwe buren te leren kennen. Met een hapje en een drankje in de hand konden zij aangenaam kennismaken. Dat smaakte vast naar meer!

toekomstige bewoners van het walkwartier bij hapjestafel
toekomstige bewoners van het walkwartier maken kennis met de buren
toekomstige bewoners van het walkwartier luisteren naar Alphons, Clemie, Dolf en Frank

Gerelateerd nieuws