Hoofdinhoud
Terug

Nog slechts twee appartementen beschikbaar

oktober 2021

Een driekamerappartement op de eerste verdieping van de woontoren én een appartement met vier kamers in de vleugel aan de Carmelietenstraat: dit zijn de enige twee appartementen die nog niet verkocht zijn. De overige 66 woningen wel.

“Het enthousiasme is groot”, concludeert Heidi Oosterveen van Van der Krabben Makelaardij. “Voor verschillende appartementen we hebben zelfs een lange wachtlijst. We krijgen dan ook elke dag telefoontjes met de vraag of er al iemand is afgehaakt.”


Unieke plek

Van dit succes durfde Heidi in juni alleen maar te dromen. Ze hield toen een serieuze slag om de arm, omdat de oplevering pas plaatsvindt in 2024. “Het is de unieke plek die het ‘m gedaan heeft: een hoge woontoren midden in het centrum, waar volop reuring is. Dát zien kopers zitten. Ook spreken de architectuur, het ontwerp van de appartementen en de ruimte in de woningen aan.”


Veel Osse kopers

Heidi denkt dat de populariteit ook te maken heeft met de langlopende perikelen rondom de herbestemming van de V&D. ‘We’ zijn hier als stad natuurlijk al jaren mee bezig. En ze kan daar zomaar eens gelijk in hebben: “Maar liefst 46 van de 66 kopers komen uit Oss, en nog eens dertien uit de omliggende dorpen. De rest komt trouwens niet van ver: uit Uden, Veghel en ’s-Hertogenbosch.”


Interesse?

Ook al komen de buren straks allemaal uit deze regio, qua leeftijd verschillen ze wel heel wat. Heidi geeft aan dat jongeren van eind twintig en ouderen van begin tachtig jaar, en alles wat ertussen zit, de toekomstige Walkwartier-bewoners worden.
 
Zou je hier bij willen horen? Er zijn dus nog twee appartementen beschikbaar. Via deze link kun je jouw interesse kenbaar maken.

Gerelateerd nieuws